be2

Anmeldelse av be2

★★

be2 ​​er en av verdens ledende matchmaking-tjenester (sammen med match.com) designet for å forene sjelevenner for å få et langsiktige forhold. Mer enn 30 millioner medlemmer i 37 land rundt om i verden er avhengige av be2, utviklet av et team av eksperter psykologer, sosiologer og statsvitere.

Du registrerer deg med e-postadresse og oppretter et passord og fullfører en test. Testen er komplisert, synes vi, men utføres på  ca 20 minutter.

Prøv det her

Gennemgang af be2

Det er gratis å registrere deg, fyll ut testen. I tillegg kan du sende en gratis melding til dine kontaktforslag. På den annen side må du betale for svarene du får. Med andre ord kan du ikke bruke Be2 gratis.

Fra det øyeblikket du besøker nettstedet, guider be2 deg gjennom en enkel pålogging prosess og hjelper deg å lage en profil på få minutter. Det er utrolig enkelt å legge inn informasjonen din og bli med i det internasjonale nettverket. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse for å komme i gang. Ta deretter en personlighetstest som vurderer hvem du er (alder, utdanning, yrke osv.) Og hva du vil i en partner (alder, intelligens, høyde osv.). Du kan bedømme hvor viktig visse egenskaper er i en partner. Hvis du for eksempel er innstilt på å dele en kristen person, kan du fortelle datingsiden og det vil inkludere religion i deres foreslåtte kamp. Personality Quiz stiller over 100 spørsmål, og det vil ta litt tid å fullføre, men det er verdt å få matematikk forslagene til innboksen din.

Når profilen din er konfigurert og du har lagt til minst ett bilde av deg selv, kan du søke etter single i ditt område og oppgradere kontoen din til et favoritt medlems plan for å sende meldinger til alle du liker. Du kan ikke se bilder som et gratis medlem, men du kan lese profilene.

Gennemgang af be2

Det som er bra med be2, er hvordan styrings grensesnittet er å veilede nye brukere gjennom registrerings- og matching prosessen. Du kan lene deg tilbake og la kompatible kamper komme til deg, eller du kan være proaktiv og bruke avanserte søkefilter for å finne den nåværende drømmedaten.

Prøv det her

be2 - topp10dating-norge.com

be2 ​​er en av verdens ledende matchmaking-tjenester (sammen med match.com) designet for å forene sjelevenner for å få et langsiktige forhold. Les hele anmeldelsen av Be2 her.

Product Brand: be2

Product Currency: EUR

Product Price: 99

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3.5