Gratis nettdating-sider

Når du får noe gratis, blir du fristet av avtalen. Men har du noen gang tenkt på om avtalen faktisk er verdt det eller ikke? Tiden din er verdt noe også, du vil ikke kaste bort den. Gratis nettdating gir deg rask tilgang til datingsiden, og du kan starte å sende meldinger til en annen profil eller sjekke forskjellige profiler uten å betale noe. Vel, det kan høres ganske fristende ut, men hele dette systemet har mange feil. 

Ofte fortsetter folk å søke etter en perfekt match på sjekkesider, men klarer ikke det. Selv etter å ha prøvd i flere måneder, får du ikke en perfekt match. Dette skjer hovedsakelig fordi du fortsetter å søke etter folk på “gratis” datingsider. Det er på tide at du går over til betalte datingsider for å få bedre resultater. Swipe-affair er den desidert beste “betal for bruk” online datingsiden vi har testet. La oss kaste lys over saken, hvorfor betalte datingsider er bedre enn “gratis” eller “abonnement” modeller.

Grunner til å bytte til betalte datingsider

Betalere er ikke spillere

La oss få det rett. Når dine hardt tjente penger er involvert i noe, tar du det på alvor. Når du registrerer deg på en betalt sjekkeside, vil du finne flere kvinnelige brukere som faktisk leter etter en følgesvenn og ikke bare jenter som leker rundt, det samme gjelder for mannlige medlemmer. Også på gratis datingsider kan du sende så mange meldinger du vil. Når nettdating sidens gratis profiler ender opp med å sende tilfeldige meldinger til mange jenter og gjør hele dating opplevelsen  irriterende! Dette er hovedgrunnen til at sjansene dine på gratis sjekkesider er så mye dårligere enn på betalte nettdating sider. 

Datingsider med månedlig abonnement gir bedre resultater

Det er mange online datingsider som kjører på abonnement basis. For å få tilgang til nettdating siden og sende meldinger må du abonnere på dating tjenesten i en måned eller mer. Nå har dette visse problemer. Mens du betaler for en måned eller et år, spammer mange mannlige brukere jentene for å få mest mulig ut av abonnementet, som i utgangspunktet er den samme oppførselen som på gratis datingsider. 

Også på noen nettdating sider er det veldig vanskelig å avslutte et abonnement. Merk at på disse abonnementsmodell sidene vil du bli oppfordret til å abonnere i mer enn en måned. Du får det mye billigere hvis du abonnerer på 6 måneder eller ett år. Så uten å faktisk finne ut om datingsiden faktisk fungerer eller ikke, har du nå betalt for noe du kanskje ikke vil bruke etter å ha prøvd ut sjekkesiden. På den annen side har ikke “betal for bruk” datingsider et månedlig abonnement. Hver gang du forbereder deg på å bruke den, betaler du kunn for det du bruker.

Betal for bruk datingsider

“Betal for bruk” er en beskrivelse som brukes for nettdating sider hvor du betaler for hvilke funksjoner du ønsker å bruke på sjekkesiden, og når du bruker det. Dette inkluderer ikke abonnementsmodeller, der du betaler per måned eller år, med tilbakevendende og / eller automatiserte betalinger.

Det er forskjellige “betal for bruk” -systemer, men den vi vil anbefale er hvor du kan kjøpe mynter for å bruke til det du ønsker på nettdating siden. Som på Swipe-affair.com får du tilgang til alle funksjoner gratis og til og med får gratis mynter for å teste nettstedet, slik at du kan prøve det før du bestemmer deg for å bruke penger i det hele tatt.

Døde profiler

Mange mennesker lager en gratis dating profil på gratis datingsider bare for moro skyld. Etter en stund når de blir lei det, slutter de å bruke sjekkesiden og profilen blir rett og slett død. På gratis datingsider er det et stort antall gratis brukere som faktisk bare har sluttet å bruke sjekksiden. Så du kan ikke finne ut om det er en ekte profil eller om det er en “falsk” profil. Du kan fortsette å sende meldinger til en bestemt profil, men får ikke noe svar. Dette er sannsynligvis fordi profilen er død! 

På “betal for bruk” -datingsider vil du finne at det ikke er mange døde profiler eller falske profiler. Kundestøtte sjekker også brukerne sine og ber om å slette profiler som ikke er aktive. Du vil ikke kaste bort mynter på meldinger til medlemmer på nettdating stedet som ikke er aktive.

Det er mer sannsynlig at du får den perfekte matchen for deg selv!

Betalte datingsider er mye mer effektive og seriøse enn ubetalte. Gode ​​”betal for bruk” -sider som Swipe-affair er i utgangspunktet anonyme, men du har muligheten til å fylle ut alle bio dataene dine når du oppretter en profil. Les gjennomg av av Swipe-affair her.

Du får muligheten til å legge til detaljer om deg selv og hva du leter etter i en person, dine interesser og til og med hvilke seksuelle interesser eller kinks du har. 

På Swipe-affair-com blir medlemmene oppfordret til å legge til sine personlige detaljer i profilen sin, legge til bilder og informasjon siden du får flere gratis mynter til å gjøre det. Derfor er det stor sjanse for å finne en perfekt match for deg!

Bedre svarprosent fra betalte nettsteder

I følge undersøkelsen har meldinger som sendes på betalte nettsteder 76% bedre svarprosent enn på gratis datingsider. Og selvfølgelig betyr dette mye større sjanser for å få en seriøs date, one-night stand eller finne et seriøst forhold. 

Årsaken er åpenbar fordi betalte nettsteder har mye mer seriøse og aktive brukere.

Avlsuttende ord

Betale for bruk datingsider  er mye bedre enn gratis datingsider også bedre enn abonnement modellen datingsider av forskjellige grunner. Gratis datingsider er stort sett et fullstendig sløsing med tid og penger. Så bytt til Swipe-affair, den mest pålitelige nettdating-siden på nettet. Du vil ikke bli skuffet. Du kan lese mer i denne anmeldelse av Swipe-affair.com  her.