Anmeldelse av swipe-affair.com

Rating: 5 out of 5.

Du har sannsynligvis prøvd de fleste av de populære datingsidene, og du endte opp med bare skuffelse og avvisning. Ikke la håpet være ennå. Det er noe mer. Det er på tide å prøve swipe-affair, som garanterer en høyere suksessrate. Dette datingsiden har millioner av andre brukere som alle ser etter det samme. Her er alt du trenger å vite;

Prøv det her

Design av dating siden swipe-affair

Swipe-affair designen er ganske enkelt. Når du registrerer deg, har du et dashbord med profilen din (bilder, bio og interesser), en meldingsplattform og tilgang til andres profiler. Sammenlignet med de fleste andre datingsider er swipe-affair.com ganske enkelt og interessant. Når du logger deg på kontoen din, kan du bla gjennom andres profiler. Du kan bla gjennom så mange profiler du vil, samt sjekke andres interesser og bilder. Hvis du liker en annen brukers profil, kan du sende dem hjerter eller legge profilene til favorittlisten din. Hvis du er interessert i noen, er det enklere å chatte på denne plattformen enn på de fleste andre nettsteder. Du kan skyte spørsmål direkte i innboksen uten å vente på at de skal like profilen din. Kort sagt, designen er enkel og enkel å bruke, selv om nettstedet har de fleste funksjonene du finner på populære datingsider. Andre brukere vil også kunne se profilen din og sende deg meldinger eller legge deg til favorittlisten deres. En annen viktig funksjon er å bruke mynter til å chatte. Du trenger mynter for å sende meldinger til andre brukere. Du vil tjene disse myntene ved å gjøre visse ting, for eksempel å bekrefte kontoen din, laste opp tre bilder, logge deg på kontoen din regelmessig og legge til interesser. Hver aktivitet vil tjene forskjellige mynter. For å verifisere profilen din er det verdt 100 mynter, mens du legger til bilder tiltrekker 20 mynter. Du kan også kjøpe mynter fra nettstedet hvis du går tom for dem gratis. Myntsystemet er ganske effektivt, ettersom de fleste ville unngå å kaste bort tid og chatte med mynter med uinteresserte brukere.

Slik registrerer du

Det tar noen sekunder å opprette en konto. Du trenger en e-postadresse for å registrere deg på en konto. Du må sende informasjon om kjønn, hva du leter etter (mann eller kvinne), fødselsdato, land, brukernavn og passord. Etter å ha sendt denne informasjonen, må du bekrefte e-posten din før du logger deg på kontoen din. Dette trinnet er en forholdsregel som skal beskytte deg. Når du har bekreftet e-posten din, vil du få lov til å logge inn på kontoen din. Du kan legge til tre av de beste bildene dine for å tiltrekke andre brukere til profilen din.

Hvem bør bruke swipe-affair.com?

Swipe-affair er bygget for å imøtekomme vågale voksne, i håp om å ha det moro og utforske de villeste ønsker med likesinnede. Dette nettstedet er ikke noe for deg hvis du leter etter et seriøst forhold som vil føre til ekteskap. Men hvis du er den dristige, eventyrlystne typen, kan du ta på deg danseskoene. Swipe-affair har et bredt utvalg av aktive medlemmer. Du finner de mest vågale sjelene på stedet og engasjerer deg med mennesker som ikke holder igjen. Dette er ikke den typen side der du spiller tankelek med interessene dine, prøver å bli kjent i flere måneder før du til slutt avviser hverandre eller går ut på en date. Det er den typen nettsted der alle har en agenda; å ha det gøy fordi livet er kort. Så hvem bør registrere seg for en konto? swipe-affair.com er åpen for alle uansett kjønn og seksuell legning. Du kan være gift, singel eller et par på jakt etter et tredje hjul.

Hva du finner på nettstedet

Som nevnt ovenfor swipe-affair har gode medlemspriser. Du kan se så mange profiler som mulig, og nettstedet bruker interessene dine og den generelle profilen for å hjelpe deg med å oppfylle den perfekte matchen. Basert på interessene dine (som du må spesifisere når du redigerer profilen din), vil nettstedets algoritmer skanne gjennom databasen og bringe deg nærmere mennesker med lignende interesser. Du bør også forvente å møte mange vågale mennesker på nettstedet. Du vil sikkert forholde deg til de fleste andre brukere, men du vil også komme over folk med preferanser som er nye for deg. Bare velg hva du vil og gjør ditt trekk.

Sikkerhet

Når det gjelder datingsider, må du sørge for at informasjonen og engasjementene dine er sikre. Skaperne av swipe-affair.com forstår den sensitive karakteren til detaljer som ble sendt inn under registreringsprosessen, og de har iverksatt en rekke tiltak for å sikre maksimal sikkerhet. For det første er tretrinns registreringsprosessen en ekstra fordel. Det innebærer den første registreringsprosessen, bekrefte e-postadressen din og bekrefte profilen din. Teknisk sett avstår ikke nettstedet fra å bruke informasjonskapsler (i motsetning til andre nettsteder). Dette betyr at de ikke samler inn eller bruker dataene dine til noe annet formål enn å forbedre opplevelsen din. Andre nettsteder bruker informasjonskapsler for å tjene penger på nettstedet deres gjennom annonser som bruker dine personlige data. I tillegg er nettstedet SSL-beskyttet, noe som betyr at hackere ikke har lett tilgang til brukerprofiler.

Konklusjon

Swipe-affair er absolutt verdt et skudd. I en digital tidsalder der folk møter ektefellene sine på nettet, høres ikke ideen om å finne en crazy person med et sinn som er så skitten ut som din, ut. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare sørg for at du vet nøyaktig hva du leter etter. Totalt sett går nettstedet bra når det veies mot andre datingsider. De sterkeste er myntene som hjelper brukerne med å unngå å kaste bort tid på gale utsikter. At det er en datingside for voksne der mennesker med et felles mål møtes er også en fordel. Dette i motsetning til andre nettsteder som blander brukere (fra de som søker sex og de som håper å møte ektefellene). Derfor er det lettere å møte mennesker og få samtalen til å gå offline hvis du bruker swipe-affair.com.

Prøv det her

Anmeldelse av swipe-affair.com - topp10dating-norge.com

Sammenlignet med de fleste andre datingsider er swipe-affair.com ganske enkelt og interessant. Når du logger deg på kontoen din, kan du bla gjennom andres profiler.

Product Brand: swipe-affair.com

Product Currency: EUR

Product Price: 9

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4.9