Anmeldelse av us2

Rating: 4.5 out of 5.

us2 er en avslappet nettdating side der single møtes  og flørter, som om us2 hinter, dele bilder, henge offline og hvis ting går bra, vil de dele en vakker kjærlighetshistorie. us2 er en morsom nettdating portal, og den tiltrekker brukere fra mange land i alle kontinenter. Hvis du leter etter godmodig morsom, sosial og vennlig samtale med enkle, fordomsfri singler, er us2 stedet å være. Her er alt du trenger å vite;

Prøv det her

I denne artikkelen:

  1. Anmeldelse av us2
  2. Design av dating siden
  3. Avansert filter
  4. Slik registrerer du deg
  5. Hvem bør bruke us2?
  6. Sikkerhet
  7. Konklusjon

Design av dating siden

us2 brukergrensesnittet må være den sterkeste funksjonen på nettstedet. Når du logger inn på dating profilen din, vil du se et nettdating sted fullt av andre dating profiler. Du er ikke begrenset til en profil om gangen. Hver profil har et profilbilde, brukerens navn, personlig informasjon og alder samt interessene deres. Datingsiden lar deg bla gjennom alle profiler hvis du ønsker det. Øverst på hver profil er det en grønn eller grå prikk. En grønn prikk indikerer at brukeren er online og en grå prikk betyr at de er frakoblet fra sjekkesiden. Hvis du liker noens dating profil, har du lov til å uttrykke interesse ved å “like” profilen deres eller legge dem til i favorittlisten din. Hvis de også liker dating profilen din, vil du motta en melding på chatten.

Dating profilene på us2 er detaljerte på en måte som fanger opp viktig informasjon som folk flest vil vite, men ikke tør å spørre om. Sjekkesiden ber om personlig informasjon som øyenfarge, rase, etnisitet, seksuell legning, høyde, utdanning, kroppstype, religion, interesser og sivilstand blant annet. Dette er detaljer som folk flest bekymrer seg for, men som ikke er modige nok til å spørre fordi de ikke vil bli stemplet som rasistiske eller for kresen. Heldigvis ber datingsiden us2 om denne informasjonen på dine vegne og lister dem opp på andre brukers dating profil.

Avansert filter

us2

Det avanserte filter- og søkealternativene er en annen kraftig funksjon i us2 design. Du trenger ikke å stole på de tilfeldig valgte profilene på nettstedet ditt for å oppfylle din perfekte kamp. Det er avanserte filterinnstillinger som lar deg søke i andre brukere i henhold til deres beliggenhet, alder og interesser.

På venstre side av nettstedet ditt er det en meny med elementer som din profil, favoritter, pinner, lignende og lommebok. Lommeboken din er et alternativ som lar deg kjøpe mynter. Du trenger myntene for å chatte med andre brukere og sende bilder. Å sende en melding koster 40 mynter. Det er mulig å tjene gratis mynter for å utføre oppgaver som å legge et bilde til profilen din, sjekke e-posten din eller bekrefte kontoen din. Når du går tom for gratis mynter, kan du kjøpe mer for å fortsette å chatte og engasjere andre. Myntene koster ikke mye, og de er verdt det hvis du virkelig liker noen. 200 mynter (som er det laveste beløpet du kan kjøpe) koster f.eks. 9 euro, mens 8000 mynter (høyeste antall mynter) koster 199 euro.

Det beste med dette myntsystemet er at du ikke er den eneste som bruker mynter for å nå ut og glede den andre parten. Hvis hun kjøper mynter for å svare på meldingene dine eller sende deg et bilde, liker hun deg definitivt. Kjærlighet er ikke ensidig på dette nettstedet.

Hvordan registrere og om funksjoner

us2 har en veldig enkel og grei registreringsprosess sammenlignet med de fleste sjekkesider. Du må oppgi din personlige informasjon som brukernavn, e-post, alder, beliggenhet og kjønn. Når du har sendt den originale registreringsinformasjonen, vil du få tilgang til dashbordet. Det er så enkelt som det. Imidlertid forventes det at du bekrefter profilen din og e-posten senere av sikkerhetshensyn. Du kan få tilgang til kontoen din via telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din ved hjelp av passord og brukernavn. Det er også mulig å redigere og finpusse profilen din ved å endre bilder og legge til interesser. Jo flere detaljer du legger til profilen din, desto større er sjansene dine for å møte de rette menneskene.

Hvem bør bruke us2?

Nesten alle kan bruke nettdating uansett alder, kjønn, seksuell legning, rase eller sivilstand. Men dette er en sjekkeside som skal bringe morsomme elskere sammen. Det er ikke den typen side som passer deg med en ekteskapspartner, selv om du aldri vet hvor flørting vil få deg. Det er den typen nettsted som matcher deg med folk som leter etter morro, flørt, nettdating og uformelle hangouts.

Hvis du leter etter noe alvorlig med en gang, kan det hende at us2 ikke er det beste alternativet for deg. Imidlertid er nettstedet perfekt for fordomsfrie mennesker som vil ta det sakte, men er villige til å gå med strømmen av hvem de møter. Hvis du er en skilsmisse som prøver å komme tilbake i spillet når du lærer å flørte igjen, bør us2 være ditt neste hjem. Hvis du er en reisende som ofte blir lei av å tilbringe tid alene i utlandet, vil dette nettstedet hjelpe deg med å møte nye mennesker i utlandet, flørte med dem og ha det gøy uten å bli for knyttet. I et nøtteskall er us2 et datingside for mellomtoner; Det er aldri så alvorlig, men brukere er modne.

Sikkerhet

En av sikkerhets- og konfidensialitet funksjonene som skiller seg ut når du bruker denne sjekkesiden er hvordan de behandler transaksjonene dine etter å ha kjøpt mynter. us2 tar sikkerhet og personvern så alvorlig at kontoutskriftene dine vises med navnet “Number65 Ltd” eller lignende ​​i stedet for sjekkesiden us2 . I tillegg har du lov til å registrere deg for et brukernavn som ikke nødvendigvis er ditt virkelige navn og dermed beskytte din identitet. Til slutt bruker us2 en 3-trinns bekreftelse prosess, som bekrefter e-postadressen og profilen din etter registrering for å forhindre identitetstyveri.

Konklusjon

us2

Kort oppsummert fungerer us2 bra sammenlignet med andre populære sjekkesider. Det ivaretar behovene til mange mennesker som ønsker litt oppmerksomhet og litt flørt uten å takle presset for å begå der og da. Designet og brukergrensesnittet gjør det enklere å finne den perfekte matchen. us2 er absolutt verdt et forsøk hvis du er en mellomperson som spiller trygt, men med et åpent sinn.

Prøv det her

us2 - topp10dating-norge.com

us2 er en morsom nettdating portal, og den tiltrekker brukere fra mange land i alle kontinenter. Hvis du leter etter godmodig morsom, sosial og vennlig samtale med

Product Brand: Us2.club

Product Currency: EUR

Product Price: 9

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4.6