Anmeldelse av Victoria Milan

★★★

Victoria Milan er et stolt hjertebarn av Digisec Media Limited sammen med Rich Meet Beautiful. Det påstås å være “verdens # 1 utro-app for gifte og samboende mennesker.” Som sådan lover det en trygg, anonym og konfidensiell dating opplevelse for gifte og engasjerte mennesker som ønsker å krydre sine seksuelle spill.

Prøv det her

Gennemgang af Victoria Milan

På dette stedet er det ikke nødvendig å være engstelig fordi det inneholder verktøyet Anonym Blur for å holde ansiktet skjult. Du kan holde alt diskret mens du leter etter en match fra ethvert land og hvor som helst.

Og når du tror at du er i ferd med å bli fanget av partneren din, gir Victoria Milan deg hennes panikknapp. Dette er nødutgangen din; den hopper umiddelbart til et annet mistenkelig nettsted.

For å holde all informasjon sikker og sikker, har Victoria Milan et system drevet av følgende: 256-bits kryptering, Amazon web-tjenester, Norton av Symantec og SSL Trust. Dette bestemte systemet sikrer at nettstedet aldri vises i dine fakturaerklæringer.

For øyeblikket har datingsiden seks millioner medlemmer over hele verden – gift, forlovet og singel. Hvis du er interessert i å finne ut mer om hva nettstedet kan tilby, kan du lese videre nedenfor når vi avslører sannheten bak funksjonene, medlemmene og mer.

Det tar omtrent 3-5 minutter å registrere deg for en konto i Victoria Milan. Det krever bare en gyldig e-postadresse (som den vil holde privat) for bekreftelse. Deretter kan du allerede opprette et unikt skjermnavn og velge landet du bor.

Velg deretter dine dating interesser og turneringer fra de spesifikke kodene nettstedet har utarbeidet. Jo flere koder du klikker, jo mer får du et større utvalg av de beste matchene.

Når det gjelder bildene dine, kan du bli den beste match kandidaten hvis du har de mest tiltalende bildene. Last opp mer for å gjøre profilen din ekte. I alle fall har Anonymous Blur Tool dekket deg hvis du vil være ukjent.

Det tar omtrent 3-5 minutter å registrere deg for en konto i Victoria Milan. Det krever bare en gyldig e-postadresse (som den vil holde privat) for bekreftelse. Deretter kan du allerede opprette et unikt skjermnavn og velge landet du bor.

Velg deretter dine dating interesser og turneringer fra de spesifikke kodene nettstedet har utarbeidet. Jo flere koder du klikker, jo mer får du et større utvalg av de beste matchene.

Når det gjelder bildene dine, kan du bli den beste match kandidaten hvis du har de mest tiltalende bildene. Last opp mer for å gjøre profilen din ekte. I alle fall har Anonymous Blur Tool dekket deg hvis du vil være ukjent.

Nå som kontoen din er klar, velkommen til Victoria Milan!

Gennemgang af Victoria Milan

Victoria Milan sørger for at du helt kan skjule identiteten din ved hjelp av verktøyet Anonym Blur. Det forklarer hvorfor mange av kontoene du vil møte, har uskarpe profilbilder.

Du kan også oppleve at noe av den personlige informasjonen er skjult. Dette for å opprettholde taushetsplikten til hvert Victoria Milan-medlem.

En offentlig detalj som kan være viktig for en forholds søker er datingsiden. Du har en mulighet til å plassere alle land du liker der du kan hente matchene dine fra. Samtidig kan brukere fra dette landet også finne deg i matchene sine.

Du har også et annet stedsbasert søkealternativ. Det er her Victoria Milan viser deg brukere som er nærmest din nåværende beliggenhet mens du bruker datingsiden. Benytt anledningen til å sette opp møter og saker på kortere tid.

Profilene til medlemmene er ganske detaljerte. Derfor, hvis du vil være på datingsiden, må du huske å følge. De beste funksjonene, sexlysten, kjærligheten til fred og det som tenner deg er bare noen få av detaljene du ikke vil gå glipp av å ikke dele.

Her er noen raske tips du kan vurdere for å gjøre profilen din mer detaljert:

 • Vær spesifikk

Brukere vil skanne profilen din raskt. Bedre å være spesifikk om preferansene dine, slik at folk får dem til rett punkt.

 • Forbli positiv

Du blir mer attraktiv når du har et positivt humør. Å sende gode vibber til besøkende gjør deg mer sympatisk.

 • Ikke legg igjen emner

Du får flere matcher hvis du fyller ut profilen din. I tillegg gjorde Victoria Milan det lettere for deg ved å bare klikke på kodene som best beskriver deg. Nettstedet garanterer også et løft i populariteten din. Dermed kan en komplett profil resultere i å få flere besøkende, likes og meldinger.

 • Vær ærlig

Når du holder deg positiv til å fylle profilen din, kan du bli transportert og bli de drømmende øynene. Merk at brukere også foretrekker en ærlig profil. Så prøv å gjennomgå profilen din og hold den sanne og enkle. Du vil ikke villede din fremtidige dato.

 • Vær romantisk

Du vil tydeligvis utjevne ordene dine med å uttrykke kjærlighet eller lidenskap for leserne dine på en datingside. Dette vil alltid treffe mange hjerter og få flere forbindelser.

Hold profilen din oppdatert og gjør deg klar til å fange mye fisk!

Kontakt med andre medlemmer i Victoria Milan kan være begrenset hvis du er et grunnleggende medlem. Du kan bare besøke profiler, gi blink og legge til favoritter. Selv om andre medlemmer kan sende deg blink eller legge deg til som favoritten, vil du imidlertid ikke kunne se og få tilgang til hvem medlemmene er.

Hvis du har en fullstendig profil, har du lov til å spørre all informasjon fra et medlem som han eller hun har lagt tomt på profilen sin. Bare klikk på “Spør” -knappen ved siden av emnet du vil vite. Når dette medlemmet svarer på spørsmålet ditt, vil du motta en anmeldelse.

Du står fritt til å utforske ethvert land i Victoria Milan. Hvert land gir deg et annet sett med utvalgte brukere. Hvis du selv vil være en omtalt bruker, bare sørg for at profilen din alltid er oppdatert og at bildene dine alltid er nye.

Gå inn på detaljer, her er Victoria Milan kontaktfunksjoner:

 • Meldinger

Denne premium funksjonen lagrer alle meldingene du har mottatt fra forskjellige medlemmer. De er sortert i tre mapper: Alle meldinger, uleste meldinger og medlemmer på nettet.

 • Chat Boks

Dette ligger på høyre panel på nettstedet. Send slyngene dine raskt noe slemt eller fint. Også tilgjengelig i denne chat funksjonen er følgende: Blinker, Favoritter, Gaver.

 • Gaver

Victoria Milan har virtuelle gaver for å legge mer teft til din hemmelige dating opplevelse. Som en premium funksjon kan du motta og sende gaver så lenge du har kreditter (inkludert i abonnementet). Et seks måneders abonnement får 500 studiepoeng, mens et tolv måneders abonnement får 1000 studiepoeng.

 • blink blink

Du kan sende til brukere som du synes er interessante. Dette er en måte å fange oppmerksomheten deres på, og dette kan være det første trinnet i kommunikasjonsprosessen. Blink så mye du vil få hotties interesser.

 • Private nøkler

Dette er en annen funksjon i Victoria Milan premium planer som lar deg se private bilder av andre medlemmer. I denne funksjonen vil du se alle forespørslene du har mottatt, og alle de du har sendt. Du kan få mer oppmerksomhet hvis de ser at du har eksklusive bilder til dem.

Spesielle funksjoner

Gennemgang af Victoria Milan

De fleste av spesielle egenskapene til Victoria Milan er bare tilgjengelig mot en premie. Men som gratis medlem har du det grunnleggende verktøyet for å skjule identiteten din. I tillegg kan du bla gjennom hotties fra ditt sted og landet du liker.

 • Anonymous Blur verktøy

Victoria Milan er et verktøy for å skjule din identitet på bildene du laster opp. Du har to alternativer for å bruke denne funksjonen: uskarpe ansiktet ditt eller legg et klistremerke på det. Den mest brukte etiketten er masken.

 • Panikknapp

Det siste du trenger på en hemmelig datingside, blir fanget av partneren din. Så når plutselige trusler skjer, gjorde Victoria Milan det lettere for deg å rømme ved å introdusere Panic-knappen.

Dette er den lille “PANIC” -knappen som ligger nederst til høyre på nettstedet. Klikk på den, så blir du omdirigert til et annet nettsted – et sikkert nettsted som eliminerer mistanke. Da vi testet Panic-knappen, ble vi omdirigert til YouTube.

 • Funksjoner Brukere

Victoria Milan vil ikke ha matchen dine begrenset til bare medlemmer nærmest deg. Denne funksjonen vil introdusere deg for medlemmer over hele kloden.

Bytt fra et land til et annet. Du vil kunne sjekke ut verdens hotties og samtidig bli vist som matchene deres også!

 • Gaver

Victoria Milan har lagt til virtuelle gaver for å legge til mer teft til din hemmelige dating opplevelse. Du har det i denne funksjonen: mottatt og sendt gaver. Imidlertid kan det hende du kan bruke kreditt for å kunne kjøpe andres gaver. Ikke bekymre deg fordi Victoria Milan tar deg direkte til siden for å få din kreditt.

 • Søk

Denne funksjonen er eksklusiv for medlemmene nærmest deg. Dette er muligens den raskeste ruten til din neste affære.

 • Besøk

De besøkende vises på denne funksjonen. Du kan kanskje besøke profilene deres og legge igjen blink eller kommentarer.

Victoria Milan App

Victoria Milan er hovedsakelig tilgjengelig i Apple App Store og Google Play Store. Men andre app-butikker har det som APK Pure.

Gennemgang af Victoria Milan

Nettstedet har også en mobilversjon som har et lignende grensesnitt med appen – funksjonene er til venstre; Hurtigmeny for nye, online og favoritt medlemmer er nederst.

Du kan synes det er enkelt å bruke både nettsted- og mobilversjoner av Victoria Milan. Dette forholdet-datingsiden har et enhetlig grensesnitt på alle plattformene. Dermed kan du enkelt bytte mellom enhetene dine, spesifikt (og sannsynligvis) en som er utenfor partnerens rekkevidde.

Samme med nettsted versjonen, hjemmesiden din er lastet med utvalgte brukere fra landet du kontrollerer. Noen av funksjonene kan ta mer tid å laste, men likevel får appen jobben gjort. Valgene dine justeres i pene rader og store bildestørrelser.

Hvis du kanskje trenger hjelp fra Victoria Milan, ga de en varsel boble i nedre høyre hjørne av appen slik at bekymringene dine løses raskt.

Du er advart: panikknappen mangler fra appen. Så du bør forberede din exit strategi i forkant!

Prøv det her

Victoria Milan - topp10dating-norge.com

Victoria Milan påstås å være "verdens # 1 utro-app for gifte og samboende mennesker." Det kan du lese mere om i denne anmeldelsen av Victoria Milan. Victoria Milan lover en trygg, anonym og konfidensiell dating opplevelse for gifte og engasjerte mennesker som ønsker å krydre sine seksuelle spill.

Product Brand: Victoria Milan

Product Currency: EUR

Product Price: 99

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3.5