Anmeldelse av Match.com

★★★

Det første inntrykket du får når du registrerer deg på Match.com er at dette er en klassisk datingtjeneste. Oppsettet er oversiktlig og lett å navigere og ligner på andre nettsteder de fleste er vant til. Du får en liste over passende matcher , og så kan du vise interesse ved å blinke eller chatte med de du liker.

Prøv det her

Gennemgang af Match.com

Match.com var en av de aller første online dating tjenestene og er fremdeles en av de ledende. Det er en anerkjent leverandør der mange har funnet hverandre, både i Danmark og resten av verden.

Match.com-profilene er transparente. For å registrere deg, må du sende inn minst ett bilde av seg selv. De fleste profiler inneholdt mye personlig informasjon.

Match.com funksjoner og verktøy

Registrering på Match.com er enkelt og greit. Men det tar lang tid å fylle ut personlig informasjon. Du må laste opp et bilde, så husk å ha et klart bilde. Du skriver inn profilteksten etter at du har registrert deg. Du blir bedt om å oppdatere den og fortelle mer om deg selv hver gang du logger inn.

Når du er ferdig med å registrere deg, har du muligheten til å se kamper og bruke funksjoner. Blant annet: Søk, Match of the Day og Match Affinity (det er her det koster penger).

Match Affinity

Match Affinity er et oppgradering alternativ hvis du er interessert i å gå litt mer vitenskapelig til arbeidet med profil matching. Du kan gå gjennom spørreskjemaet gratis, men for å benytte deg av resultatene må du betale for å bruke denne tjenesten. For å få full bruk av match.com, så koster det penger.

Match.com er de falske profilene der?

Falske profiler vil alltid være et problem på datingsider. Spørsmålet er ikke om det er falske brukere på en portal, men hvor mange. Inntrykket vårt av Match.com i Danmark var at det er mange falske profiler. Match.com sjekker manuelt alle profiltekster og bilder før de blir publisert og gjennomsøker kontinuerlig nettstedet for å oppdage avvikende oppførsel. Men disse sikkerhetstiltakene ser ikke ut til å virke.

Får du valuta for pengene?

Nei, hos Match.com er kundeservicen dårlig. Her er den største misnøyen med kundene. Hvis du prøver å melde deg ut, får du ikke noe svar. Noen skriver også at de allerede har fullført ennå det er trukket penger.

Prøv det her

Match.com - topp10dating-norge.com

Det første inntrykket du får når du registrerer deg på Match.com er at dette er en klassisk datingtjeneste. Oppsettet er oversiktlig og ligner på andre nettdating sider

Product Brand: Match.com

Product Currency: EUR

Product Price: 99

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3.5