Anmeldelse av New Honey

★★★★

Et annet interdate SA-tilbud sammen med C-Date, New Honey, er en datingside for de unge, ville og frie single og par som leter etter noe ukomplisert sex.

Om du syns det høres kjent ut, er det fordi New Honey ikke er teknisk nytt: det pleide å gå under navnet Lisa18.

Nå, med et nytt navn, logo og nettsider design som skal matche, har New Honey som mål å levere løftet til et bredere publikum over hele verden. Men gjør det det?

Vi tok oss tid til å se gjennom dette omdirigerte datingsiden for å se selv. Er det det rette stedet for flørting og kjødelig tilfredshet eller ikke annet enn en klissete honningfelle? Les videre for å finne ut av det!

Prøv det her

Gennemgang af New Honey

Medlem Struktur på New Honey

Non-Strictly Linked Sex virker den mest tiltalende for menn 25 år og over. Dette er noe forventet: menn er mest aktive i dette alders området.

Kvinner er også åpne for oppsettet da de utgjør en solid 40% av den totale befolkningen. Gratis medlemskap for kvinner kan også være årsaken til dette tallet.

Med løftet om seksuell oppfyllelse samlet datingsiden en stadig voksende befolkning fra dens dager som Lisa18 og nå som New Honey. Hver måned hevder den å inkludere over 180 000 nye medlemmer over hele verden.

På New Honey blir par også oppfordret til å delta på moroa ved å møte swingers. Dette lar deg bringe mer seksuell nytelse i forholdet.

For regnbue fellesskapet er kjønn og seksuell legning imidlertid ikke så mangfoldig. Det minste du kan gjøre er å erklære om du leter etter en annen mann eller kvinne ved påmelding.

Påmelding til New Honey

Gennemgang af New Honey

Den gang da det var Lisa18 bildequiz, registrering ble gjort interessant med en. I de valgte nye medlemmene er det visuelle – og ikke trygt for arbeid! – presentere svarene på spørsmålene.

Hos New Honey kan du nå registrere hvor og når den erotiske bilde formen har forsvunnet. I stedet er det en ganske detaljert quiz som spør om deg og hvilken seksuell opplevelse du leter etter.

Her er avtalen: du kan ikke hoppe over noen av de 18 spørsmålene. Selv om det kan ta en stund, sparer det deg tid når du skal bygge profilen din og foretrekker alt på en gang.

De første seks spørsmålene spør hva du er (mann eller kvinne), forholdet ditt (enslig, knyttet, gift, skilt eller i et åpent forhold), og hva du ser etter på New Honey (menn eller kvinner).

Deretter ber du fødselsdato, kallenavn og beliggenhet der sistnevnte brukes til samsvarende formål.

Profilbygging er målet for de syv neste spørsmålene. Du vil bli bedt om å gi svarene dine på følgende:

 • Høyde
 • Kroppstype (slank, gjennomsnittlig, atletisk, noen kilo eller full figur)
 • Hårfarge (blond, brunette, rød, hvit, svart eller skallet)
 • Hårlengde (kort, middels eller lang) )
 • Øyefarge (blå, brun, svart, grønn eller grå)
 • Tre karaktertrekk som best beskriver deg
 • tre ting du elsker mest med kroppen din.

De neste tre spørsmålene definerer du hva du leter etter. New Honey bruker svarene dine for å matche deg med medlemmer som er på samme side som deg.

Velg hvilken type forhold du kan forplikte deg til (kort affære, mer utvidet affære, erotisk chat eller flørting, emosjonell forbindelse, eller hva som helst som begeistrer deg), og følg deretter egenskapene til din ideelle seksuelle match.

Etter hvert vil New Honey be om historien din på en natt-stand: er det en rutine eller ikke?

Det eneste som gjenstår er at du må oppgi e-postadressen og passordet ditt. New Honey sender deretter en bekreftelse på e-post. Klikk på lenken for å fullføre registreringen.

Ta kontakt

Det kvinnelige klientellet kan glede seg over å vite at New Honey fortsatt er 100% gratis – fra profil oppretting til faktisk samspill med medlemmene.

For menn, ikke slåss om det. New Honey tilbyr det som er et sjenerøst oppsett: auto-premium.

Om noen dager vil du ha full tilgang til alle funksjonene på datingsider. Denne rettssaken lar deg komme i kontakt med kvinnene og kan være den avgjørende faktoren hvis du vil oppgradere til et betalt abonnement.

En premium abonnent, uavhengig av kjønn, vil glede seg over følgende funksjoner:

Gennemgang af New Honey
 • Kontaktforslag

I motsetning til andre datingsider gir New Honey ingen av sine brukere frihet til å søke etter en potensiell match.

I stedet gir de deg kontaktforslag: medlemmer de identifiserte ved hjelp av sin spesielle algoritme. Disse profilene samsvarer med dine seksuelle interesser og er også i nærheten for raskere henting.

Du vil motta minst ti kontaktforslag umiddelbart etter registrering. I motsetning til andre datingsider, er det som er ganske pent med New Honey at du må beholde alle forslagene. Ingen tidsbegrensning vil presse deg til å komme i kontakt.

 • Mine matcher

Klikk på denne fanen for å se på alle forslag til New Honey-kontakt generert fra du registrerte deg og frem til i dag.

 • Samtaler

Dette er meldingene du sender og mottar mens du bruker nettstedet. Postkassen er som din pålitelige SMS-innboks.

På den ene siden får du enkel ordveksling; på den annen side vil du ikke kunne sende multimedia.

Litt, men det ser ut som om du vil stole på ordene dine alene. Samtalene dine blir fjernet fra de mer kreative bildene, videoene, GIF-ene og emojiene.

 • Mine besøkende

Denne funksjonen er ganske selvforklarende: Den lar deg vite hvem som har sett profilen din fra alle kontakt forslagene du har mottatt.

På den måten kan du velge å vie litt tid til å få øye på medlemmene som viste interesse.

 • Mine favoritter

Selv om New Honey jobber for å sikre at du får forslag til medlemmer som passer regningen, kan du fremdeles bestemme hvem avlingen er og legge dem til her.

Fanen Mine favoritter lagrer ikke bare faves-profilene dine; Du kan også ta notater om et bestemt medlem.

 • Mine “liker”

En sikker måte å score en het date er å sannsynligvis sørge for at den andre parten liker deg også. På New Honey får du akkurat det med My ‘Likes’.

I denne funksjonen må du synliggjøre bildene dine slik at damene kan fortelle deg at de har øynene opp for deg. Skyt skuddet ditt på kassetten som vises på listen “Liker”.

Vi hadde mindre storfekjøtt med meldingene vi fikk. De fleste av kvinnene insisterte på at vi skulle snakke utenfor nettstedet. Allerede før vi opprettet noen rapport, ba de om våre sosiale medier håndtak og personlige e-postadresser.

Siden nettstedet ikke tilbyr noen bekreftelse funksjon, fant vi disse meldingene ganske mistenkelige. Å videreformidle detaljer kan sette vår identitet og personvern i fare.

I situasjoner som disse anbefaler vi at du er forsiktig. Ikke avslør denne personlige informasjonen lett; Bli kjent med personen til du oppdager at det ikke er himmelen for svindlere og identitetstyveri.

Vi tenkte på New Honey’s nåværende meldingsfunksjon og konkluderte med at den var ganske begrenset. En talemelding eller video chat er bedre alternativer til vanlig tekstmelding.

Funksjonene for å komme i kontakt med New Honey er kanskje ikke så praktfulle og kreative. Mangelen på en åpen søkefunksjon kan være en konkurranse for noen.

Likevel hjelper de mindre daglige matchene deg med å knytte kontakt og etablere forhold til andre medlemmer. På den måten blir du ikke overveldet når du bare fokuserer på dagens kontakter.

Profil Kvalitet på New Honey

Gennemgang af New Honey

New Honey-profiler er kanskje ikke så lang og detaljert, men dette vil gi deg nok innflytelse til å få en samtale i gang.

Det meste av informasjonen på profilen din kom fra registreringsprosessen; Dette er fordi New Honey bruker denne informasjonen til å generere forslag til deg.

Hvis du vil finjustere profilen din og kontaktforslag, kan du alltid redigere detaljene dine. Følgende danner en medlemsprofil:

 • Navn og New Honey Contact ID

Ligger øverst til venstre på siden din og er tildelt New Honey Contact ID.

Siden du blir oppfordret til å bruke et brukernavn, er det fint å merke seg at du kan endre ditt brukernavn hvis du vil oppdatere profilen din på nytt.

 • Photo Gallery

Standard og betalende brukere kan laste opp fem bilder på New Honey. For ekstra beskyttelse kan de også stille inn hvem som kan se bildene sine.

Bilder forblir uskarpe til brukeren tillater seeren. Hvis medlemmet velger å ikke laste opp noe bilde, vil profilen deres ha et steamy stock foto.

 • Min erotiske type og erotiske galleri

Som New Honey går inn for ville og forankrede forbindelser, kan medlemmene definere og vise sin erotiske type. Det erotiske galleriet viser fem visuelle fremstillinger av brukerens natur.

 • Interaksjon Innstillinger

Rett under det erotiske galleriet er interaksjon innstillingene en seer kan velge mellom:

 1. Legg til i favoritter
 2. Se mine bilder
 3. Rapporter et medlem
 4. Skriv en melding
 • om meg.

Om meg Om delen er til høyre for en profil. Den viser svarene dine fra registreringsprosessen sammen med disse tilleggs spørsmålene:

 1. Body Art
 2. Education
 3. Business
 4. Loads (drinks, smoke).

Standard svarene er “Spør meg personlig” eller “snarere ikke si.” Hvis du velger å videreformidle detaljene fra get-go, rediger og velg fra kategoriene og forhånds komponerte svar.

 • Personlighet og egenskaper

Dette avsnittet viser beskrivende du brukte til å definere dine egenskaper. Det vil også inkludere de tre kroppsdelene i deg som du elsker mest. Som de andre seksjonene, kan du når som helst revidere disse seksjonene.

 • Foretrukne preferanser og møter

Her er svarene du valgte i den siste delen av registreringsprosessen – seksuelle preferanser og hva du elsker i en partner.

 • Min mening om

denne delen vises bare når du deltar i meningsmålingene om New Honning. Vær oppmerksom på dagens spørsmål om samtalene dine; spørsmål dekker dine meninger om soveroms aktivitetene dine og potensielle partnere.

Herrer, hør her. For å få tilgang til et medlems profil, må du oppgradere til et premium abonnement.

New Honey APP

Gennemgang af New Honey

For en datingside som hevder å ha 36 millioner brukertall, tilbyr ikke New Honey en mobilapp. Det den har er et mobilvennlig nettsted: et ganske bra alternativ for folk på farten.

På mobil er nettstedet ganske kompakt. I stedet for en listevisning, vises bilder av matchene dine og de på nettet i et rutenett.

I motsetning til skrivebordsversjonen, som gir deg et synlig fugleperspektiv, blir du satt pris på en fane om gangen. Dette gir en avslappet nettleser opplevelse.

Siden New Honey ikke tilbyr så mange funksjoner, er det nyttig å merke seg at du får tilgang til alle stasjonære funksjoner på smarttelefonen.

Brukere kan være glade for å høre at New Honey ikke viser annonser av noe slag. Det du vil se på mobilskjermene dine er datingsiden i sin fulle prakt.

Generelt viser det mobilvennlige nettstedet de samme funksjonene og fargepaletten som dets desktop-motstykke. Nettstedet er pent og elegant og kan enkelt gjennomsøkes av registrerte brukere i alle aldre.

Design og brukervennlighet

New Honey har en elegant og enkel design. Hvitt er den dominerende fargen; gull er for varsler og andre alarmer. Et svart bånd har hovedmenyen som inkluderer knappene Kontakter, Postkasse, Hjelp, Profil Avatar, Treff, Besøkende og Likes.

Nederst er andre faner satt på gul bakgrunn. Disse knappene fører deg til å se matchene dine, besøkende, favoritter og medlemmene som likte deg. Hvis du er på profilen din, vil du se påloggingsknappen til høyre for dette bandet.

På høyre side av siden ser du listen over online medlemmer. Klikk på hvilken som helst for å bli omdirigert til profilen deres.

Navigering på nettstedet New Honey er relativt enkelt og intuitivt. Med medlemmer over 25 år er dette enkle designet noe nyttig for å sikre at alle får en hyggelig nettopplevelse.

Spesielle funksjoner ved New Honey

Gennemgang af New Honey

Disse New Honey-funksjonene er verdt å nevne:

 • Erotisk galleri

Et bilde er verdt tusen ord – og New Honey kom med sitt erotiske galleri. I denne funksjonen får medlemmene beskrive sin erotiske type ved å velge opptil fem bilder. Disse visualene representerer best hva slags seksuelt eventyr de har med New Honey.

 • Kontaktforslag

Rapporter rapporterer at dagens mennesker har den korteste oppmerksomheten: åtte sekunder, noe som er mindre enn en gullfisk. Med det i bakhodet, er det ganske hyggelig å vite at du ikke blir så overveldet over New Honey med de daglige nye matchene.

Hver dag får du to til fem forslag, noe som er håndterbart nok hvis du vil bli kjent med hver match bedre.

 • Profil- og bilde sikkerhet

Muligheten til å begrense tilgangen til profilen din og bildet er en fin funksjon. På den måten omgir du deg ikke bare med en mystisk luft, du må også beskytte identiteten og personvernet ditt.

Prøv det her

New Honey - topp10dating-norge.com

Et annet interdate SA-tilbud sammen med C-Date, New Honey, er en datingside for de unge, ville og frie single og par som leter etter noe ukomplisert sex.

Product Brand: New Honey

Product Currency: EUR

Product Price: 99

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3.5