Anmeldelse av C-Date

★★★

Hvis du er ute etter en uforpliktende og ukomplisert form for dating, er C-Date stedet for deg. C-Date kategoriserer seg selv som et casual datingside der enkeltpersoner kan møte andre mennesker med samme interesse. Med C-Date trenger ikke medlemmene å bekymre seg for å være ukomfortable eller fornærme andre mennesker fordi målet er satt rett og medlemmene som melder seg på C-Date er helt sikkert nødt til å leve opp til deres erotiske fantasier. Det er et datingside designet for one-night stands og casual forbindelser.

Vi har testet dette datingsiden for å se om det betyr noe. For å se hva vi har funnet, kan du lese C-Date-vurderingene nedenfor.

Prøv det her

Gennemgang af C-Date

For å hjelpe deg med å finne din beste match, ​​vurderer C-Date profilen din og matcher den med andre medlemmers profiler ved hjelp av sitt matchmaking-system. Kontaktforslag sendes til deg via en integrert e-postfunksjon, som du kan få med et premium abonnement. Hvis du er kvinne, er det gratis! Du kan også utforske deg selv ved å bruke egendefinert søk-funksjonen.

C-Date medlemmer er virkelig aktive brukere. Du vil alltid se en lang liste med online brukere, akkurat som din samsvarende liste. Medlemmene vil slå deg opp med en melding og holder ikke igjen.

Selv om kontaktforslag er utmerkede forretter, trenger du ikke å vente fordi det er medlemmer som vil nå deg. De er utgående, og de vet hva de gjør.

Med over 26 millioner brukere over hele verden og opptil 25 000 påmeldinger daglig, vil du ikke gå tom for å utforske matcher. Mange medlemmer er ganske seriøse når det gjelder møter og forbindelser. Interessant nok antas flertallet av medlemmene å være profesjonelle og gründere.

Registrering

C-Date-registrering krever at du fullfører noen raske og enkle trinn. Du vil bli bedt om å gi informasjon om hva slags opplevelse du leter etter. Enten du er tiltrukket av en mann eller kvinne, byen du er fra, din alder og forhold status, hvordan du ser ut, hvordan du oppdaget C-Date, e-postadressen din og et nominert passord.

Etter at du har skrevet inn informasjonen som er oppført, opprettes profilen din. Det siste du må gjøre er å bekrefte registreringen din via en bekreftelseslink som er sendt til din e-postadresse.

Som ny bruker har du en gratis prøveperiode av Premium-medlemskap i noen dager. Hvis du er kvinne, er du automatisk et premium medlem da du får sjansen til å glede deg over alle funksjonene på nettstedet uten omkostninger. For menn som bruker, er det nødvendig med en premie for å få full tilgang til alle nettstedets funksjoner.

Umiddelbart etter at du har opprettet kontoen og bekreftet registreringen, vil du bli sendt til hjemmesiden din. Du kan enkelt se matchene dine, sette nye medlemmer og online medlemmer. Utforsk og start en samtale med en gang!

Ta kontakt

Gennemgang af C-Date

Det er flere lister i profilen din der du kan utforske andre medlemmer.

Den første er ‘Nå online’ som viser en liste over andre medlemmer som er online. Du kan umiddelbart sende en melding til disse medlemmene.

Neste er “My Match”, som viser andre medlemmer som er blitt generert av C-Date’s matchmaking-algoritme. Disse er åpenbart basert på preferansene du angir.

Du har også listen over “Mine besøkende” der du kan se andre brukere som har sett profilen din.

I listen “Mine favoritter” er derimot listen over profiler til andre medlemmer som du la til ved å klikke på “Legg til favoritter” -knappen rett under bildet på profilen deres.

Til slutt er listen over “Mine liker” der du kan se andre brukere som har sett profilbildet ditt og funnet deg attraktiv. Funksjonen ved å like andre medlemmers bilder er bare tilgjengelig for kvinnelige brukere.

C-Date sender sine matchende system premie medlemmer ‘Kontaktforslag’. C-Date matcher deg med andre medlemmer og genererer kontaktforslag basert på kriteriene du angir for å finne din match. Det er en fin måte å begynne å samarbeide med andre medlemmer da det samsvarer med forventningene dine basert på dine preferanser. Når du har mottatt et avtaleforslag i postkassen din, må du huske å sjekke det og se om du liker matchen din. C-Date garanterer minst fem, femten eller tretti kontaktforslag avhengig av hvilken type medlemskap du har meldt deg på.

Proffkvalitet

Når du har opprettet kontoen, ikke glem å fylle ut profilen din. Du har muligheten til å gå inn i yrket ditt, utdanning, kroppskunst, enten du drikker og røyker. Du må også oppgi et kallenavn. Imidlertid, hvis du velger å være mer mystisk og ikke avsløre informasjonen som er nevnt, kan du bruke “Spør meg personlig!” alternativet.

Last deretter opp et bilde. Det kreves ikke, men det oppfordres til å gjøre profilen din mer lokkende og tiltalende. Etter opplasting, må du vente på at bildet ditt blir godtatt, noe som bare tar noen få minutter. Du vil bli varslet via postkassen din når du blir godkjent. Du kan velge å uskarpe bildet ditt eller stille det til å være synlig for alle.

I tillegg til profilbildene dine, lar C-Date deg legge til opptil fire andre bilder som skal vises på profilen din.

Hvis du vil gi mer informasjon om deg selv, sjekk ut fanen ‘Om meg’ under ‘Min profil’. Der vil du kunne se og redigere tilleggsinformasjonen du har gitt fra tidligere. Annet enn det kan du oppgi “utseende og utseende” og “personlighet og egenskaper.”

Interessant nok lar C-Date deg dele din ‘erotiske type’ gjennom visuell representasjon for å indikere om din erotiske type er konvensjonell, romantisk, eventyrlig eller vill

APP

Gennemgang af C-Date

Som sin webside har C-Date-appen et moderne og intimt preg . Den er designet for å utvise en litt erotisk følelse som trekker brukere til et voksent eventyr.

Appen er ikke tilgjengelig på Google Play og Apple Store i noen land. Likevel kan det hende du kan få det gjennom APK Pure. Du kan også bruke C-Date-nettstedets mobilversjon ved å bruke mobilnettleseren.

Totalt sett er det rent og greit. Den har faner for enkel tilgang og se lister over medlemmer på nettet, matchene dine, samtaler og profilbesøk. På høyre side av skjermen er det en rullegardinmeny der du kan se fanene for å se profilen din, ‘Mine favoritter’ -listen, ‘Mine Likes’, ‘Hjelp’ og påloggingsknappen.

Design og brukervennlighet

Berøringen av hvitt og lilla på nettstedet til C-Date passer til den sexy og modne naturen som den vil projisere. Den har et moderne, åpent fane arbeid og en rullegardinmeny for enklere tilgang til nettstedets funksjoner. Varsler kan ikke gå glipp av da ikoner plasseres på rad øverst på siden. Online-medlemmer kommer godt med ettersom den uendelige listen er på høyre side av nettstedets side.

App Design er praktisk talt som den på nettstedet. Du vil kanskje også legge merke til at det ligner på FB mobilapplikasjon som har ikonene for hjem, profil, meldinger, kontakter / personer. Meldingsdelen, merket som samtaler, så bestemt ut fra Facebooks melding design.

Generelt er C-Dates web- og app design lett å navigere, selv for folk som bare er nye i å utforske online dating verdenen. Det er tiltalende selv for forskjellige aldre på grunn av sin enkle utforming.

Spesielle funksjoner

Gennemgang af C-Date

For å gjøre din casual dating opplevelse morsommere, har C-Date følgende funksjoner.

  • Kontaktforslag

Dette blir generert og sendt til en premium medlemskap når medlemmet blir matchet av C-Dates-systemet basert på kriteriene som er satt. Forslaget vil omfatte matchens kjønn, alder, seksualitet, sivilstand, utseende, søkeområde og preferanser.

  • Min erotiske type

Denne funksjonen lar deg identifisere din erotiske type ved å bruke fem bilder. Etter å ha valgt fem bilder, blir din erotiske type bestemt, enten det er konvensjonelt, romantisk, eventyrlig eller vilt. Dette resultatet vises på profilen din.

  • Photo release

Ved å fjerne merket i ruten ved siden av ‘Alle kvinner kan se bildet mitt’ vil bildet ditt vises uskarpt til matchen din. Du kan gi ut bildene dine til bestemte personer hvis de spør deg eller når du vil.

Prøv det her

C-date - topp10dating-norge.com

Hvis du er ute etter en uforpliktende og ukomplisert form for dating, er C-Date stedet for deg. C-Date kategoriserer seg selv som et casual datingside der enkeltpersoner kan møte andre mennesker med samme interesse. Med C-Date trenger ikke medlemmene å bekymre seg for å være ukomfortable eller fornærme andre mennesker fordi målet er satt rett og medlemmene som melder seg på C-Date er helt sikkert nødt til å leve opp til deres erotiske fantasier. Det er et datingside designet for one-night stands og casual forbindelser.

Product Brand: C-date

Product Currency: EUR

Product Price: 99

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
3.5