Casual dating

Hva er Casual dating?

casual dating

Begrepet “casual dating” dukker opp ganske ofte når det kommer til dating og forhold. Det har blitt brukt så tilfeldig, i filmer, magasiner og TV-serier, at viktigheten av det har blitt ganske forvirrende for noen mennesker. Så hva betyr casual dating egentlig?

I denne artikkelen:

 1. Hva er Casual Dating
 2. Hvor skal jeg dra for en tilfeldig date?
 3. Hva får du ved å være med på casual dating-nettsteder?
 4. Så hva sier vi til hemninger? Nei takk, ikke i dag!
 5. Tips for casual dating 
 6. Casual dating grenser
 7. Hvordan få suksess på casual datingsider
 8. Er Premium Casual Dating verdt pengene?
 9. Avsluttende ord

Hva er Casual Dating egentlig

Kort sagt, casual dating betyr å delta i ikke-eksklusiv tilfeldig sex med flere partnere. Det er faktisk tre forskjellige typer casual dating:

 • Uforpliktende dating
 • Venner med fordeler
 • Sex med en eks

Uttrykket. “casual dating” er plakaten for hver film eller TV-serie plott som ble laget om tilfeldig sex. Dette innebærer å bli med en total fremmed som du nettopp møtte for noen timer siden i en hookup-app eller i baren.

Det er også tilfeller hvor du ender opp med å bli med noen som har vært på radaren din en stund og muligheten nettopp hadde kommet til utførelse.

Venner med fordeler

Det viktigste som skiller det fra andre typer er det første ordet: venner. Denne typen casual dating setter vennskap fremfor alt annet. Dette betyr at personen du kobler deg ikke nødvendigvis trenger å være en komplett fremmed. Det kan være en bekjent som tilfeldigvis deler det samme tilfeldige tankesettet som du har når det gjelder dating.

FWB (Venner med fordeler) eller “go-to-booty” -ropet ditt kan være rent fysisk, eller det kan også innebære å henge med – to knopper som bare tilfeldigvis skyter innimellom. Det er til og med tilfeller hvor sexen slutter, men vennskapet gjenstår.

Til toppen

Sex med en eks

Tross alt kan du bare ikke stave sex uten Ex. Det kan være mange grunner til at folk har tilfeldig sex med sine ekser. Det kan være at de føler seg ekstra kåte, eller kanskje de føler at det beste med forholdet var kanonballsexen.

Fortsatt har denne typen flest fallgruver av de tre, da det er en høyere risiko for nederlag og gjenoppta av gamle følelser.

Selvfølgelig er tilfeldig dating mangefasettert. Mens de tre nevnte ovenfor er de vanligste typene, kan casual dating fremdeles ha andre former avhengig av grensene satt av forskjellige typer mennesker.

Er du en person. . .

 • som vil leve ut sine erotiske fantasier og tilfredsstille deres seksuelle behov uten å bekymre seg for følelsesmessige begrensninger dagen etter?
 • Hvem elsker å ha sex, men vil ikke gå inn i et forhold for å ha det?
 • som nettopp kom ut av et seriøst forhold og lette etter en rask og enkel “affære”?
 • hvem kjeder seg og vil dra på sexy og titrerte voksen opplevelser?
 • som er gift og leter etter noe annet utenfor forholdet?

Hvis du sjekker noen eller alle boksene, er du kommet til rett sted. Noen mennesker er på nettdating apper for å finne langsiktige forhold, mens andre ser etter ikke-forpliktende varme, sexy møter, hurtig oppdateringer og den virkelige moroa fra voksne mennesker. Hvis du er en av de som er nysgjerrige på å gå online for en sexy chat, kan det være lurt å lese dette først!

Casual dating tilfredsstiller i det hele tatt dine erotiske behov og tar fatt på gjennomtenkte, men likevel diskrete voksen opplevelser uten noen gang å være bundet til noen. Du svarer ingen og kan veldig godt gjøre som du vil – mette hver eneste seksuelle fantasi uten rot av følelsesmessige tilknytninger. Uansett hva situasjonen din måtte være, må du aldri føle deg skyldig for å gå online for å satse på casual dating.

Her er en nyhets blitz: det er mange mennesker som vil ha de samme tingene som deg. Du trenger bare å vite hvor du skal se. Casual nettdating sider og apper har en mye mer annerledes og grei tilnærming enn de gjennomsnittlige, tradisjonelle online dating tjenestene. I disse vet folk hva de vil ha, og de vil ha det raskt.

Høres det spennende ut? Så uten videre, velkommen til den enorme, fulle verdenen av tilfeldige datingsider og erotiske opplevelser.

Til toppen

Hvor skal jeg dra for en tilfeldig date?

Den raskeste og enkleste måten å lete etter en nattklubb, erotiske møter og sexy opplevelser er online. Bli med hundretusener av datingsider og apper som er spesifikt målrettet for casual dating.

Der kan du møte et neon individer som ønsker den samme gode opplevelsen du leter etter. Ikke vær redd for å utforske dine kinks og skjulte seksuelle ønsker. Folk strømmer til disse datingsidene og appene bare for å gi slipp på seg selv og få en fantasifull historie å fortelle.

Hvorfor deltar folk i Casual Dating?

 • For opptatt med arbeid, studier eller livet generelt, for å finne tid til dating.

Mennesker kan bli for fanget i hverdagen til at de verken har tid eller energi til å investere i et engasjert forhold, men ønsket om intimitet og fysisk handling er der. Det beste oppsettet for dem er casual dating, som kan være mye enklere, bedre tilpasset timeplanen deres og mindre masete å ha.

 • Nekter å investere emosjonell valuta, ber et fast forhold om.

Noen velger å ikke investere følelsesmessig, og det er helt greit. Alvorlige forhold er bare ikke topp prioritet for dem.

Innrøm det, engasjerte forhold er helt sikkert vanskelige og kompliserte. Du trenger enorme mengder tålmodighet for å få ethvert forhold til å fungere. For noen er det bare ikke deres kopp te. De vil bare ha moro for voksne uten forpliktelse.

 • Ønsker å komme seg ut igjen i dating gamet etter en skilsmisse eller et langvarig forhold og se om de fremdeles “har det”.

Det er en god del i online dating-befolkningen som består av “nylig singler.” Det er vanskelig å få inndelinger. Å være på casual nettdatingsider og motta mye “flørt” kan være en transformativ opplevelse.

Uansett hvor dårlig skilsmissen eller forholdet hadde blitt, er det fortsatt mange andre mennesker som kanskje synes du er varm og attraktiv. Dette kan fungere som en bekreftelse på at du fremdeles har det, selv etter at du har vært ute av markedet så lenge.

En annen ting, folk som kommer seg etter tapet av alvorlige forhold, har en tendens til å ønske å endre tempo. Dette betyr å unngå alt som kan skape varighet og eksklusivitet.

For noen er det å installere dating apper et stort skritt mot å komme videre og gjenvinne deres gamle selvtillit og mojo. I tillegg er en gane rengjøringsmiddel alltid en kjærkommen måte å glemme et nytt trykk.

 • Ønsker å varme opp ting i sitt eget forhold

Det er også en nisje for langsiktige par som leter etter en annen person til å være i et tilfeldig forhold til dem. En måte å holde ekteskapets flammer i live og brenne er å bryte monotonien (og monogamien!) Og slitne, gamle rutinene.

En sikker måte å gjøre det på er ved å introdusere en ny person til ekteskap – en tilfeldig uten forpliktelse til å holde ting krydret og spennende igjen.

 • Å bli bedre kjent med seg selv og krydre sexlivet.

Det er mye lettere å møte og sosialisere seg med nye mennesker i casual dating-apper og nettdating sider. Mennesker som er i humør etter noe raskt, enkelt og ingen strenger festet, går til disse nettstedene og appene bare for å slappe av.

På en måte har det å sove rundt hjulpet mennesker å finne nøyaktig hva som fungerer og hva som ikke fungerer. I tillegg henvender seg mennesker som har opplevd tørre stave former til apper for å stoppe tørken og fremkalle det åpenbare regnet.

 • Vil du jukse til partnerne sine eller oppleve noe annet utenfor forholdet.

Det er vellykkede affære-datingsider som Lust18 som passer til gifte mennesker. For de som er seksuelt misfornøyde i ekteskapet, er en løsning folk ofte går til å bli med på casual dating-nettsteder. På disse sidene lengter de etter å finne den seksuelle oppfyllelsen som ekteskapet deres ikke hadde gitt dem på lenge.

Til toppen

Hva får du ved å være med på casual dating-nettsteder?

Her er noen fordeler og fordeler ved å bli med på casual dating-nettsteder og apper:

 • Å få tilgang til flere potensielle partnere

Når du er på en tilfeldig datingside eller -app, er bare himmelen grensen. Den største fordelen med casual datingsider er den begrensede mengden valg de kan tilby når det gjelder alder, beliggenhet og kinks. Du kan møte mennesker fra alle typer bakgrunn og karriere nivåer.

Noen nettsteder er hovedsakelig rettet mot kvinner og har flere kvinner enn menn i deres medlemsbase. Du kan stryke og rulle flere profiler til din største glede og se alt de har å tilby.

 • Å bli matchet med mennesker du er mer kompatible med

Med casual dating sider og apper, er det ikke nødvendig å skamme seg over dine seksuelle behov og ønsker. Det er ingen grunn til å bekymre deg for å heve noen konservative øyenbryn, fordi lidenskapen feires i disse.

Har du noen gang ønsket å prøve rollespill eller voksenspill, men har aldri vært ute av det fordi du føler at det kanskje ikke er for alle? Vel, samtaler om voksnes Kinks er mer enn oppmuntret på voksne nettsteder.

Du har flere sjanser til å møte menneskene som liker de samme tingene du gjør i sengen. Dette er mulig på grunn av søkefilter. Du kan begrense søket ditt til bare blondiner, bare homofile, bare par, til spesifikk seksuell praksis osv.

Så hva sier vi til hemninger? Nei takk, ikke i dag!

 • Bli mer spontan

Det er naturlig å bli så fanget opp i liv, jobb eller reise at det ikke er høyt prioritert akkurat nå å være i et engasjert forhold. Planen din kan være så ujevn, at du kan være her i dag og gå neste gang.

Casual dating passer til den typen livsstil som en hanske. Mens engasjerte forhold kan være som en gourmet mat som tar så lang tid å lage mat og lage mat, er tilfeldig sex hurtigmat du henvender deg til for rask næring og boost.

På online nettdating sider og apper kan du møte noen, sette opp et møte og ha et dampende møte med bare noen få klikk. Ingen behov for lange introduksjoner og nervepirrende første date i det hele tatt!

 • Vær modig og lev dine erotiske fantasier uten forpliktelse

Med tilfeldig dating kan du gjøre dine erotiske fantasier uten å føle skyld eller skam. Du må finne den rette personen som deler den samme entusiasmen, og du vedder på at det er mange av dem på casual dating-nettsteder som bare venter på at du vil skli inn DM-ene deres. Du kan ha så mye sex som du vil.

Kirsebæret på toppen? På grunn av at det ikke er noe følelsesmessig tilknytning, føles avvisning ikke så tungt. Du kan pusse den av og se etter andre partnere som var mer enn villige til å ta del i dine frekke fantasier.

 • Føl følelsen av jakten igjen

Hvis du er noen som tror sex har blitt utdatert og det ikke er noe du kan gjøre med det, tenk to ganger. Casual dating sider og apper kan øke spenningen ved å date du ikke visste at du savnet.

Opplev jakten igjen når vi snakker med nye mennesker hver dag. Disse kan også hjelpe deg med å gjenvinne tilliten til den romantiske avdelingen hvis du er noen som nettopp har kommet ut av et langt og seriøst engasjement.

Gjenopplev følelsen levende. Det beste er: du trenger ikke å bekymre deg for dagen etter eller bli fanget opp i kompliserte følelser.

Hvordan fungerer casual datingsider og apper?

Casual dating sider og apper kuttes rett gjennom jakten. Den viktigste filosofien bak tilfeldige datingtjenester på nettet er: å møte mennesker å komme i kontakt med, bør ikke være en stor sak. Disse nettstedene tjener til å dra nytte av å sosialisere og utforske ens fysiske ønsker. Det er tilfeldige datingsider som AdultFriendFinder som imøtekommer din voyeuristiske tilfredshet og seksuelle fantasier.

De fleste nettsteder og apper tilbyr funksjoner som letter kommunikasjonen. Deres viktigste funksjonalitet for kontakt med andre mennesker spenner fra å sende ferdige meldinger som kan fungere som isbrytere til å sende blink og virtuelle gaver.

Til toppen

Tips for casual dating 

Det er også GPS-avhengige casual dating-apper der de eneste matchene du får er de som er i nærheten av ditt sted for å gjøre det lettere for deg å planlegge et møte. Du kan også finjustere noen søkefiltre for å få bare en match som deler dine interesser og kinks.

Høydepunktet for disse “matchende” appene er at chat funksjonen bare blir aktivert hvis “lignende” er gjensidig. Du kan også dra nytte av premium medlemskap som noen nettsteder og apper tilbyr for å øke profilen din og få flere matcher. Men mer om det senere.

De fleste nettsteder tilbyr også muligheten til bare å låse opp personer som brukeren har godkjent. Dette gjør det sikrere og lite påtrengende ettersom du ikke risikerer å bli identifisert av mennesker du kanskje kjenner i det virkelige liv.

Hvem bruker faktisk casual dating sider og apper?

Vi vet hva noen av dere kanskje tenker – casual datingsider er for lyssky mennesker som bare ønsker sex. Selv om dette er et felles syn på flertallet, er det ikke nødvendigvis sant.

Sannheten er at det er ledende nettdating sider som Lust18 og us2 som imøtekommer akademikere, karriereorienterte mennesker, single og til og med ja, par.

På samme måte er det tilfeldige datingsider og apper som Meet-a-Milf som lar kvinner være trygg på sin seksualitet ved å skape et trygt og komfortabelt miljø der de kan bruke premium funksjoner . Der kan de utfolde sine sexuelle fantasier uten bekymringer.

Her er noen av menneskene som fant suksess på disse nettstedene:

 • Anna, 34, er det kreative geniet bak et verdsatt sminke- og motemerke. Som en karrierekvinne i den svært konkurransedyktige kreative industrien, er livet hennes alltid på farten. Noen ganger reiser hun og har ingen tid til nå. Derfor installerer hun casual dating-apper for å møte lokalbefolkningen i alle land hun har vært i. Casual dating er den beste passformen for hennes raske liv – med flott, drama-fri sex for å lindre stresset i hennes yrkeskarriere.
 • Richard (47) hadde møtt Nina (32) på Flirtila, seks måneder etter at skilsmissen hans ble avsluttet. Separasjonen hadde rammet Richard hardt. Men helt siden han møtte Nina, hadde Richard begynt å gjenvinne sin gamle tillit. Fra da av begynte han å bli med på mer casual dating-nettsteder hvor han kan møte og snakke med nye mennesker. Han begynner nå å glede seg over grunnleggende liv enda mer.
 • 23, Mark, er din typiske student som ønsker å bli tilfeldig av og til. Hans usikre metode for å lande stevner via Sexymeets, der han bare kan møte mennesker på samme alder som ham og dele den samme interessen og bakgrunnen. Faktisk kaller han Sexymeets som sin wingman når han møter mennesker i nærheten av ham som er like interessert i tilfeldige hits som ham.

Til toppen

Casual dating grenser

Casual forhold er ikke ment å være permanente. I motsetning til den engasjerte, er denne typen forhold ustabile og midlertidige. Det er helt sikkert slutt på et tidspunkt.

Ideelt sett bør folk i tilfeldige forhold ikke ha noen følelsesmessige tilknytning og er bare der for noen varme møter.

Casual dating betyr ikke nødvendigvis bare engangs møter. Noen ganger kan dette føre til at du regelmessig møter noen bare for sex eller enda flere mennesker samtidig.

Her er noen grenser og begrensninger som vanligvis er skapt av begge parter:

 • Hva betyr et tilfeldig forhold til en mann?

Når en fyr engasjerer seg i et tilfeldig forhold, skraper han en kløe og oppfyller sine seksuelle behov. Han er ikke der ute og leter etter kjærlighet eller noe permanent. Han vil aldri, aldri, vise sårbarhet med sine tilfeldige partnere.

Casual forhold er enkle, enkle og enkle å komme over. Mens menn i casual forhold fremdeles er interessert i å finne kjærlighet, er det sporadisk for mennesker, og de ender tilfeldigvis.

 • Hva betyr et tilfeldig forhold til en kvinne?

Mange kvinner har deltatt i tilfeldige forhold. Med tilfeldig sex blir de mer sikre på seksualiteten sin. De kan uttrykke sine behov og få dem oppfylt. Det er ingen skam i det. Det er en måte å ta makten på og ha etaten til å få det de fysisk ønsker og trenger.

På en måte hjelper tilfeldig sex dem til å eksperimentere i det de vil, uten å føle seg forpliktet til å ha følelser knyttet til det. Når alt kommer til alt, kan det å si din seksuelle lyst være en stor del av å bli kjent med deg.

Mest interessante ting

I motsetning til din tradisjonelle matchmaking eller vanlige datingsider, er casual dating sider og apper andel av emnene mye varmere og kontroversiell. Dette kan være fordi de har mange flere temaer for voksne og introduserer nye, ukonvensjonelle måter å lete etter en match på.

Casual dating-apper og hookups kulturen

For å si det på en åpen måte flokker folk til tilfeldige datingsider og apper for å bli lagt. Fordi online datingsider og apper er laget for å koble folk raskt og enkelt, har du større sjanse for suksess, hvis du ser etter nettdating.

Videre har disse tilfeldige datingsidene og appene gjort forbindelser og casual sex så lett og tilgjengelig at du ikke går på puben lenger for å score – du går i stedet til Internett.

På bare noen få sveiper eller klikk kan du definitivt skjemme bort deg selv. Men husk at det å samarbeide med flere partnere øker risikoen for å få kjønnssykdommer. Alt er morsomt og bra, bortsett fra når du har fanget noe!

Så det beste alternativet er å øve sikkerhet fremfor alt annet. Forsikre deg om at du alltid har beskyttelse, og bruk dem faktisk. Ha det gøy ansvarlig. Tross alt er en unse med forebygging bedre enn et halvt kilo kur.

Fordeler og ulemper ved casual dating

Som alle ting, tilfeldig dating kommer også med listen over fordeler og ulemper.

Med casual dating kan du glede deg over fordelene, for eksempel å ha en full kalenderplan, gjenvinne den gamle selvtilliten etter en spesielt tøff oppbrudd, gjenoppleve lidenskapen i sexlivet ditt igjen for å nevne noen – opplev å gå ut på datoer og samvær med ditt hjertes ønske. Det beste med dette oppsettet er at du ikke er bundet og at du bare har deg selv å prioritere. Så hvis du er noen som vil feste på buffeten som livet har å by på, kan dette være veien å gå.

Imidlertid kommer casual dating med noen få tilbakeslag. Noen mennesker vil ikke være like casual med å ha flere partnere og ikke ha et lavt eller følelsesmessig bånd i det hele tatt. Det er best å være sikker på hva du vil først, før du skyter pistolen.

Til toppen

Hvordan få suksess på casual datingsider

 • Lag gode bilder av deg

Et tydelig, godt opplyst bilde av deg kan hjelpe profilen din med å få mer oppmerksomhet og klikk. Smil til kameraet og legg den beste foten din fremover for nettsteder som viser.

Noen nettsteder uskarper og anonymiserer bilder for å beskytte identiteten til medlemmene. For disse sidene, sørg for at du bruker bilder som viser silhuetten av kroppen din for å tiltrekke flere medlemmer.

 • Få profilen din til å vises

Hvis nettstedet eller appen du registrerer deg for lar deg fylle ut profilen din, må du gjøre det. Dette vil gi andre medlemmer beskjed om at du er pålitelig og ikke svindler. Jo mindre lyssky du ser, jo bedre.

 • Ha en god bio. Vær vittig og vis din personlighet

Med så mye konkurranse der ute, ville du bare ha noen få sekunder med oppmerksomhet før profilen din blir rullet av. Den beste måten å skille seg ut er ved å ha en flott kino som viser din personlighet og forhåpentligvis kan få et hump eller to fra andre medlemmer.

 • Angi dine seksuelle preferanser riktig

De fleste steder tilbyr muligheten til å liste og fremheve de tingene du liker i sengen. Noen ganger kan du til og med lage en “Nei” -liste. På den måten kan du sørge for at du stiller de rette forventningene, og at du kan bla gjennom nettstedet for folk som er interessert i tingene du liker.

 • Send overbevisende meldinger som de ikke kan motstå svar

Ikke send meldinger med bare “Hei.” Du ville bare bli begravet under tusenvis av andre “hei.” Sørg for å sende en melding som kan føre til sexy samtaler som får dere begge i humør.

 • Ikke vær redd for å legge deg selv der ute.

Så du har en flott profil og enda mer praktfulle bilder, men disse ville være for intet hvis du var for redd for å samhandle med de andre medlemmene på nettstedet. Send meldingsforespørsler, flørter og være utgående.

 • Det er greit hvis de ikke svarer

Når du sender en melding, er det ikke verdens ende hvis de ikke svarer. Skyv den av og begynn på nytt. Det er mange andre medlemmer som gjerne vil snakke med deg.

 • Forsikre deg om at en pålitelig person vet hvor han skal gå

Når du planlegger å møte noen du chatter med på nettet, må du sørge for at noen vet hvor du skal. Ta forholdsregler og avslør aldri personlig informasjon til fremmede som kan brukes til å skade deg.

 • Øv trygg sex Øv

alltid trygg sex for å glede deg over aktivitetene dine enda mer. Når du skal til et tilfeldig møte, må du ikke bare beskytte deg selv følelsesmessig, men også fysisk.

Til toppen

Er Premium Casual Dating verdt pengene?

Casual dating sider og apper koster vanligvis mer enn gjennomsnittet datingside. Dette fordi de har elementet av spenning, moro og spenning som andre rett og slett ikke har. De vil at du skal være med i en eksklusiv klubb for likesinnede voksne, og den eneste måten du kan komme deg inn på er ved å betale for prisen.

Casual dating sider og apper har mange konsepter og gimmicks som medfører betaling. For geografi baserte apper kan du bare se treff som er i nærheten av ditt sted. Hvis du vil angi posisjonen din til andre steder og se “menyen” der, må du oppgradere.

Noen apper gir et minimum antall match pr Dag. For å få flere matcher, kan du abonnere. Det er innovative apper der dine digitale fotavtrykk blir slettet etter en time. Hver profil ødelegger selv og sikrer konfidensialitet og skjønn.

Denne typen app kan ha gratis prøvelser, men du må betale fullt medlemskap siden de ikke tilbyr noe standard medlemskap.

Selv om kostnadene kan være litt bratte for noen, kan fordelene være like store. Her er fordelene med premiummedlemskap:

 • Flere matcher; flere nye mennesker å møte.
 • Kan sende meldinger til flere mennesker
 • Samhandle med flere medlemmer; uansett hvilken type medlemskap de brukte
 • Få for å se hvem som liker deg og hvem som har besøkt profilen din.
 • Premium Medlemmer regnes som legitime datere i stedet for svindlere.
 • Du kommer høyere i søkeresultatene.
 • Du blir prioritert i kundeservicen på nettstedet

Noen nettsteder oppfordrer også kvinnelige brukere. De tilbyr gratis premium medlemskap for kvinner. Dette fungerer som en vinn-vinn-situasjon der kvinner kan få tilgang til premium funksjoner for å finne mennesker de bryr seg om og menn møter flere kvinner på disse nettstedene.

Dette sikrer også at kvinner har et trygt og behagelig miljø der de kan utforske sin seksualitet.

Hvis det er at  casual datingsiden er din kopp te, kan du vurdere å bruke premium medlemskap for nettdating sider som du vet kan gjøre din casual dating opplevelse enda mer fantastisk.

Til toppen

Avsluttende ord om Casual Dating

Casual dating er kanskje ikke for alle. Det er kanskje ikke noens kopp, men det kan være for noen andre. Ulike slag for forskjellige mennesker.

Hvis du er en av disse menneskene som vil prøve den casual dating-livsstilen, er den beste måten å møte likesinnede single gjennom dating-apper og nettsteder. Med så mange å velge mellom, vil du definitivt trenge en guide.

Men ikke bekymre deg, for vi har deg dekket. Ta en titt på vurderingene våre på forskjellige casual dating-nettsteder for å vite hvilke som passer for deg!

Hva venter du på nå? La oss chatte!